Lodskroen

Åbningstider

Alle ugens dage fra 11-22

Sidste bestilling til køkkenet 20.00

Kroen har udvidede åbningstider for selskaber

Lodskroen - til forsiden
Kroens historie
Læs mere

Området
Læs mere

Hvem er vi

Billedgalleri
Læs mere

Rabatklubben
Læs mere

Hvem er vi

Lodskroen er drevet som et familieforetagende, bestående af ejer Pia Løvensten og hendes 2 børn, Sebastian og Sacha. Sammen med den øvrige stab af dygtige medarbejdere drives Lodskroen som et uformelt sted med masser af charme og hygge.

Pia Løvensten har mere end 25 års erfaring i restaurationsbranchen. Hun har ejet adskillige større restauranter i København, og lavet events med bl.a. Bill Clinton og Anthony Robbins.

I 2010 valgte Pia at sadle om. Efter et arbejdsliv der som minimum krævede 90 timers arbejdsindsats om ugen, var det på tide at lave nogle ændringer der tog hensyn til familien og på samme tid gav hende mulighed for at blive i den branche hun havde brændt for i så mange år. Valget faldt på Lodskroen i Bisserup, der oser af charme og hygge, og hun har i dag skabt en arbejdsplads, hvor hun daglig ser forældre, børn og børnebørn.

Sønnen Sebastian har, siden han kunne gå, altid været af forefinde i køkkenerne på de restauranter Pia har haft, og derfor var valget naturligt for ham, at blive uddannet kok. Det blev han i 2011, med medalje og præmie for ekstraordinær kreativitet. Sebastian er toneangivende omkring kroens madstil, der er en kombination af det traditionelle og det nye internationale køkken.

Datteren Sacha, der siden teenageårene, med jævne mellemrum, har hjulpet i de forskellige restauranter, valgte oprindelig en helt anden uddannelse som kosmetolog og stylist. Sacha er i dag kroens ansigt udadtil, og som en del af tjenerstaben sørger hun for at kroens serviceniveau er højt.

Familien har valgt at Lodskroen skal være et sted hvor maden er en kombination af det traditionelle og det nye internationale køkken. Der bliver lagt vægt på at maden serveres i uformelle omgivelser med et smil på læberne. Hygge er et "must "på Lodskroen.


Pia LøvenstenSebastian LøvenstenSacha Løvensten


Lods-Kroen | Bisserup Havnevej 67 | 4243 Rude | tlf. 55 45 91 91 | lodskroen@lodskroen.dk
GOGOwebdesign.dk